Αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον για την έκθεση FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2!

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

– Μεγάλες εταιρίες από διαφορετικούς κλάδους, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουν με την παρουσία τους τη μοναδική έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών,  που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά.16 Απριλίου, 2021

Αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον για την έκθεση FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2!

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των επιχειρήσεων που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2, τη No1 διαδικτυακή έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, που διοργανώνει η GREAT EXHIBITIONS στις 11-14 Μαΐου 2021 στην πλατφόρμα www.foodmarketshow.com

Μεγάλες εταιρίες από διαφορετικούς κλάδους, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουν με την παρουσία τους τη μοναδική έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών,  που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ  ΑΕ (ΟΛΥΜΠΟΣ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ)PELLAS NATURE Private CompanyΞΥΛΟΦΟΥΡΝΙΣΤΑ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΣΗΤΕΙΑΣ – BIOSITIAΤΡΟΦΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.CRETAN HERITAGE P.C`
ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΑΦΟΙ ΦΑΚΛΑΡΗΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑΝ.ΨΥΛΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΑΒΕΕ (MEMOS FRUITS)PETITS GRΕCS IKEΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΕ – TAKE FROZEN / VEGAN ACTΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ  ΜΑΝΔΑΛΟΥΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ.ΑΕ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΕΒΕ (PETIT DEJEUNER)ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥMINOAN BEE-ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Μ.ΙΚΕ
ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ ΑΕΒΕ (CRETAN OLIVE MILL)ΤΖΕΙ ΦΟΥΝΤΣ AEOLIVARTIA  Ε.Π.Ε
ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΕΟΠ. Α.Σ. ΚΑΛΥΒΙΩΝTERRA CRETA ABEE
ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (MITSOPOULOS FARM)PARFAIT P.C.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
BNS Biocyclic Network Services LtdΓΙΔΑΡΗ ΛΥΔΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
DSAM AE (HELLENIC GROCERY – SPITIKO)ΣΤΑΥΡΟΣ Γ ΜΠΕΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΜΙΝΩΣ ΚΡΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑΜΩΡΑΪΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑΜΑΒΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.CULTERRA OLIVE OIL
ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΙΔΗ Ο.Ε.ΓΚΟΥΛΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Α.Ε
HOLIVE IKEΑΦΟΙ ΚΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε. “KAPASTA”ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΙΚΕ
ΣΩΤΗΡΑΚΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΘ. & Α ΤΣΕΣΜΕΛΙΔΑΚΗΣ. Ο.Ε.ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε (BIOSITIA SA)
ΔΩΡΟΔΟΥΛΗΣ Ι. Ε.Π.Ε. “CREDOR ΕΠΕ”ΑΥΓΗΤΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΟΙΝΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
ΛΑΔΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε. “LADAS FOODS S.A.”Α.Σ. ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΚΥΔΡΑΣ ΦΑΡΜΑOLIVE BAKES ΜΟΝΟΠΡΩΣΟΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΡΑΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣSRC GROUP ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Α.Ε
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΝΤΙΡΟΓΛΟΥ  (DRYAS GREEK TRUFFLE)ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΡΠΑΡΑΣ Α.Ε.ΟΛΚΑΣ ΕΕ (ΜΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ- Α ΝΕΣΤΟΡΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ)
ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ “ΘΑΛΛΟΝ”Π&Α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ 

Η FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2 έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σημαντικών αγοραστών από 35 και πλέον χώρες μέχρι σήμερα. Αγοραστές από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Κύπρο, ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ και ΗΑΕ «ψηφίζουν» Ελλάδα και ανανεώνουν τις επαφές τους με την Ελληνική Εξαγωγική Κοινότητα.

«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς, επενδύοντας σημαντικά σε όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά δίκτυα για να αυξηθεί ο αριθμός των αγοραστών, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της FMS Edition 2, αλλά για να είναι σε ετήσια διασύνδεση και αλληλεπίδραση με τους Έλληνες Εξαγωγείς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Managing Director της GREAT EXHIBITIONS, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης.

Σημαντικές και ουσιαστικές θα είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν την 2η διοργάνωση της FMS – FOOD MARKET SHOW.

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EUROPEAN QUALITY WINES, θα παρουσιάσει  σε αγοραστές οίνου, sommeliers, wine bloggers και δημοσιογράφους από Γαλλία και Γερμανία, εκλεκτές ποικιλίες Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. κρασιών από την Κρήτη. Οι προσκεκλημένοι θα ανακαλύψουν τις εκλεκτές ποικιλίες μέσα από ζωντανή παρουσίαση οινογνωσίας, που θα γίνει σε ειδικό studio από την έμπειρη sommelier, κα Μαρία Κατσούλη. H sommelier και οι οινοποιοί της Κρήτης θα απαντήσουν ζωντανά όλα τα ερωτήματα των προσκεκλημένων, που θα έχουν παραλάβει τα δείγματα των κρασιών.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΣΑ, με διακριτικό τίτλο VAENI Naoussa, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της ΚΟΑ για την ενημέρωση στα Κράτη μέλη της Ελλάδας και της Γερμανίας, για την υπεύθυνη κατανάλωση οίνου αλλά και την ανάδειξη των οίνων ποιότητας Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε., θα παρουσιάσει αντίστοιχα σε αγοραστές και επαγγελματίες οίνου τις ποικιλίες της περιοχής του, σε μία ζωντανή παρουσίαση οινογνωσίας.

«Οι εκδηλώσεις θα συνεχίζονται και έχουμε να παρουσιάσουμε κι άλλες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης και όχι μόνο. Η FMS Edition 2 αποτελεί πλέον, το καινοτόμο εργαλείο για τους Έλληνες Εξαγωγείς που θα τους έχει σε άμεση επαφή για όλο το έτος με ενδιαφερόμενους επαγγελματίες των προϊόντων τους.», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Managing Director της GREAT EXHIBITIONS, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης.

Η GREAT EXHIBITONS σχεδιάζει την επιστροφή στην κανονικότητα από τον Σεπτέμβριο, μ’ ένα ολοκληρωμένο εκθεσιακό πλάνο που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων σημαντικές εκθέσεις όπως Specialty Fine Food London, Anuga, Tuttofood, PLMA, Natexpo, Foodex Saudi κ.α.

από agrocapital.gr

News & Press Releases

FOOD MARKET SHOW 2021

FMS – FOOD MARKET SHOW EDITION 2 at the top of the list of the most wanted digital trade shows and most influential digital events!

SEE MORE
JOIN THE LARGEST VIRTUAL TRADE show FOR GREEK FOOD & BEVERAGES

E-Meet Greek producers // Discover Greek Products

Register for Free today